Хасковска ученичката Петра Недялкова завършва 11 клас в престижно

...
  Хасковска ученичката Петра Недялкова завършва 11 клас в престижно
Коментари Харесай

Петра Недялкова с успехи в класическия балет в Сиена

 

Хасковска ученичката Петра Недялкова приключва 11 клас в влиятелно професионално учебно заведение за балет в Сиена. Възпитаничката на хореографа и началник на “Тангра ” Дорина Инджова завоюва огромната премия на предходното издание на Magic world, което се организира в Хасково и което я води на образование в слънчева Италия.

 Стипендията даде опция на младата дама да се образова в влиятелната гимназия в границите на година. Тя има съученици от Япония, Мексико и Русия. Основно е наблегнала на класическия балет, от чиято хубост на танца е впечатлена. Репетиции организираме и в други  стилове- модерн, присъщи танци и други, описа Петра. Талантливото момиче показа, че в това време е ученичка на независима процедура и към езиковата гимназия. Тя ще продължи образованието си там. Все още не знае къде и какво ще следва. Любовта към танците й ще продължава да я кара да се занимава с тях, само че към този момент не знае дали професионално. В България танците не се поддържат доста и няма огромно развиване, прибавя тя. Въпреки това младата дама е решена да остане да живее и работи в родината си.

 Девойката е била на малко образование и в Съединени американски щати. В школа в Чикаго е потънала в дебрите на модерния балет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР